Crear el pendrive amb CentOS 7

Descàrrega del programa UNetbootin i de la ISO de CentOS 7

Aquí explicarem com preparar un pendrive per a la instal·lació de la ISO de CentOS 7 amb SaltOS integrat en una màquina dedicada i poder executar el nostre SaltOS sense més problemes, n'hi ha prou amb un pendrive de 4GB, recomano que poseu temporalment tant el programa UNetbootin com la imatge de SaltOS a l'escriptori perquè sigui més fàcil el procés, després els podeu moure a una altra carpeta.

El primer que necessitem és descarregar tant UNetbootin com la ISO de Centos7. Aquí us deixo els enllaços:

Inserirem el pendrive en un port USB, si és possible, millor el formatearemos encara que no és imprescindible, la ISO actualment ocupa sobre 1,3GB, si hi ha espai suficient doncs endavant.

Creació del pendrive amb la ISO de CentOS 7

Ara executarem UNetbootin amb permisos d'Administrador perquè ens permeti escriure correctament en el pendrive.

A la següent imatge veiem UNetbootin ja carregat.

Ara seleccionarem DiscoImágen i premerem el botó amb els 3 punts que hi ha a la dreta.

Se'ns obre la següent finestra de selecció de fitxers típica de Windows, en ella busquem i seleccionem la ISO de SaltOS prement a Obre.

Si UNetbootin no ens ha detectat el pendrive, el podem seleccionar on posa Unitat:  per defecte l'opció Tipus:  és la que està seleccionada, en el nostre cas és la correcta.

Per iniciar la creació del pendrive hem de prémer a Acceptar.

El programa anirà extraient i copiant els fitxers.

El programa continuarà amb la instal·lació del carregador d'arrencada.

Si haguéssim utilitzat aquest pendrive anteriorment amb UNetbootin, ens podria sortir un missatge com el següent indicant-nos si volem sobreescriure algun fitxer, en el nostre cas haurem de prémer en Yes to All

Ara ens demanarà reiniciar, però això ens llançaria la instal·lació en la màquina actual i el que volem és poder instal·lar-lo en una màquina diferent, per la qual cosa polsarem en Sortir  i ja podrem extreure el pendrive utilitzant l'extracció segura de Windows

Espero que aquesta informació serveixi perquè pugueu realitzar la instal·lació de SaltOS en la vostra màquina dedicada d'una manera més fàcil.


Línies de XML
60,895
Línies de PHP
18,637
Línies de JS
11,620
Línies de XSLT
2,498
Línies de CSV
1,919
Línies de CSS
577