El meu perfil

SaltOS li permetrà personalitzar i configurar diversos aspectes de l'aplicació:

  • Preferències generals (idioma, aspecte, contrasenya, etc.)
  • Menú ràpid
  • Feeds RSS
  • Comptes de correu electrònic

Per accedir a la configuració general feu clic a El meu perfil  en l'apartat General  del menú vertical.

Preferències generals

A la primera pestanya podrà triar l'idioma de l'aplicació, el tema o esquema de colors així com el joc d'icones de l'aplicació.

Per canviar la contrasenya d'accés a l'aplicació, introdueixi la seva clau actual a la caixa de text 'Clau Antiga' ia continuació la nova a les dues caixes de text 'Clau nova' i 'Repetiu clau'.

Habilitar lectura i notificacions amb veu (emails, informació i agenda), marcant aquesta casella ha habilitat aquesta lectura per veu, cada vegada que li arribi un nou emails, informació i agenda, SaltOS li llegirà el contingut. Aquesta funcionalitat requereix una llibreria al servidor.

Llibreria:  Festival. Més informació +

Habilita notificacions integrades amb l'escriptori, marcant aquesta casella habilités les notificacions d'escriptori del navegador. Aquesta funcionalitat requereix un add-on en certs navegadors.

FireFox: HTML5 desktop notifications + (En breu aquesta funcionaldad vindrà inclosa en el navegador)

Després de realitzar qualsevol canvi en aquesta pestanya feu clic a 'Actualització'.

Menú ràpid

En aquest apartat podrà afegir i treure botons d'accés ràpid a la barra superior de SaltOS.

Per afegir un nou botó, seleccioneu l'aplicació a la vol accedir de manera directa en el desplegable corresponent al botó.

Feeds RSS

Aquí podreu afegir els comptes RSS i Atom preferits per consultar en el lector de Feeds de SaltOS.

Per afegir un feed nou, feu clic a la pestanya 'Nou Feed' i introduïu la direcció del mateix en la caixa de text 'URL'. Si no sabeu l'adreça, introduïu únicament la direcció de la pàgina web i feu clic a 'Provar'. SaltOS intentarà trobar automàticament l'adreça del feed corresponent i li mostrarà la informació addicional del Feed. Per afegir-lo al lector de Feeds de SaltOS feu clic a 'Afegir'.

A la pestanya Feeds configurats  trobarà els Feeds ja afegits a SaltOS. Per desactivar o esborrar un Feed feu clic a 'Esborrar' o 'Desactivat' o marqui el checkbox corresponent. A continuació feu clic a 'Actualització'.

Compte de correu electrònic

A la pestanya 'Nou correu' podrà configurar el seu compte de correu POP3 externa per gestionar còmodament des SaltOS.

Ompli les dades 'Nom' i 'E-mail' i afegiu, opcionalment, una imatge per a la signatura dels correus. A continuació indiqueu les dades del proveïdor de correu:

  • Servidor POP3: per exemple, mail.su-dominio.com
  • Ports: normalment 110
  • Seguretat: TLS o sense seguretat
  • Usuari: normalment la seva adreça de correu
  • Clau del seu compte de correu

Feu el mateix en l'apartat del servidor de sortida SMTP.

Si voleu que s'esborrin els correus periòdicament, marqui la casella corresponent. Per respondre automàticament a les sol·licituds de confirmació de recepció marqui la casella Activar per defecte la sol·licitud de confirmació de recepció. Si vols rebre en còpia els correus que enviï marqui Afegir-me a mi com CC en tots els correus electrònics que enviï. Per desactivar temporalment el compte marqui la casella Desactivar aquest compte de correu. Podeu establir el compte per defecte des de la qual s'enviaran els correus, marcant la casella Compte per defecte (la que més ús).

En SaltOS pot compartir el correu amb la resta d'usuaris, que podran consultar els seus correus rebuts i enviats. Per desactivar aquesta prestació, per exemple, per a una compte privat, marqui Aquest compte és privada (només jo tinc accés).

Un cop configurada el compte feu clic a 'Actualització'. Els comptes creades apareixeran en pestanyes noves perquè pugui canviar la configuració o esborrar quan vulgui.


Línies de XML
60,895
Línies de PHP
18,637
Línies de JS
11,620
Línies de XSLT
2,498
Línies de CSV
1,919
Línies de CSS
577