24/01/2020

El web de saltos.org ja disposa de certificat SSL/TLS

SSL/TLS, Lets Encrypt, HTTPS

Josep Sanz

Des de fa uns minuts, hem activat el certificat SSL/TLS que permet accedir al web de saltos.org fent servir un protocol de comunicació segur.

Aquest certificat és cortesia de Let 's Encrypt, un projecte que pretén fer arribar certificats SSL/TLS a tots els llocs webs amb l'objectiu de crear una web més segura i respectuosa amb la privacitat.
 


Com que tenim la sort de disposar d'un hosting cedit per Dinahosting, activar el certificat Let 's Encrypt ha estat extremadament fàcil, des del tauler de control del hosting, hem hagut d'activar l'opció de l'certificat SSL/TLS, i seleccionar Let' s Encrypt, que és gratuït, de la llista de proveïdors configurats en el propi tauler de control del hosting, en qüestió de segons, el web ha començat a funcionar sobre SSL/TLS sense haver de fer res més.

Com a bonus extra, us explicarem que hem activat també l'opció de Forçar HTTPS des del tauler de control, cosa que fa que totes les peticions que es facin a la web de saltos.org fent servir http://, saltin directament amb una redirecció permanent 301 cap al https://.

Mes info:


Línies de XML
60,895
Línies de PHP
18,636
Línies de JS
11,609
Línies de XSLT
2,498
Línies de CSV
1,919
Línies de CSS
577